Някои зодии могат бързо да намерят общ език и да

...
 
Някои зодии могат бързо да намерят общ език и да
Коментари Харесай

Тези 4 зодиакални двойки ще останат заедно, независимо от всичко

 

Някои зодии могат бързо да намерят общ език и да основат мощни и хармонични взаимоотношения макар всички компликации.

 

Ето кои зодиакални двойки ще останат дружно, без значение от всичко

 

Овен и Телец

Разбира се, Овните са импулсивни и избухливи, а Телците се пробват да се обкръжат с оптимално успокоение и комфорт. Да, и съвместимостта на зодиака ясно демонстрира, че земята няма да може спокойно да съжителства с огъня. Но въпреки всичко тези двамата живеят дружно щастливо до края на дните си. Разбира се, тази двойка няма да избегне свадите и разправиите, само че хората в нея все пак ще са привлечени един от различен.

Козирог и Лъв

И двете персони могат да бъдат амбициозни и целеустремени и по тази причина не трябва да се учудвате, че ще се конкурират за властта в тяхната връзка. Това е напрегната връзка, в която двамата непрестанно ще се състезават между тях, а кавгите ще се редуват от моменти на деликатност. Земният Козирог постоянно обуздава поривите на бохема Лъв и го прави по-дисциплиниран. От своя страна огнения знак заразява малко суховатия козел със своята искряща сила – за Козирога това е доста освежаващо. По някакъв тайнствен метод двамата намират общ език и съумяват да се синхронизират до съвършенство.

Риби и Везни

Разбира се, тези двамата могат елементарно да се влюбят един в различен, защото обичат да се потапят във вътрешния си свят и да мечтаят за нещо, а и двете зодии не са привикнали да лимитират по някакъв метод своята сродна душа. Мнозина не схващат по какъв начин Риби и Везни се схващат между тях. Но в действителност мечтателната природа не им пречи по никакъв метод, а в противен случай, разрешава им да се отнасят по-лесно към връзките, да сбъдват фантазиите си и да се поддържат един различен в взаимни инициативи.

Скорпион и Телец

Едва ли е допустимо да срещнете два по-упорити знака на зодиака. Ако стартират да се карат, тогава е по-добре другите да бягат накъдето им видят очите. Въпреки това тези два знака на зодиака могат съвършено да се схващат – амбициозният и целенасочен Скорпион пасва прелестно на земния Телец, който е  същински материалист  и обожава да се заобикаля с комфорт. Именно в това отношение те могат да се сближат и практиката демонстрира, че в множеството случаи основават здрав и благополучен съюз.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР